ایران
ورود

 
 سه شنبه 1396/1/8
اذان صبح05:32  
طلوع آفتاب06:56  
اذان ظهر13:09  
غروب آفتاب19:22  
اذان مغرب19:41  

 
کل بازدید ها : 21702  
بازدید امروز : 49  
بازدید دیروز : 232  
بازدید صفحه : 131036  
نظر سنجی

سامانه اتوماسیون اداری
صید ماهی خاویاری و استحصال خاویار

ماهیان خاویاری به روش سنتی و با تورهایی که به تور گوشگیر معروف است صید می شوند . پس از صید ماهی باید آن را زنده به صیدگاه منتقل کرد تا خاویار آن دچار آسیب و نزول کیفیت نگردد. به همین منظور صیدگاههای صید ماهیان خاویاری در فواصل مختلف در سراسر سواحل جنوبی دریای خزر احداث شده اند که کار صید ماهی و عمل آوری خاویار را انجام می دهند.

صیدگاههای ماهیان خاویاری بر اساس استانداردHACCP تجهیز شده و اداره می شوند و ملاحظات بهداشتی به دقت در تمام آنها اجرا می گردد.

ماهی خاویاری را بلافاصله پس از صید به صیدگاه منتقل می کنند.در صیدگاه براساس دستورالعمل های فنی و بهداشتی ابتدا ماهی را کاملاً شستشو داده و با ایجاد شکافی در شکم ماهی ، خاویار آن را خارج می کنند.سپس به کمک الک های مخصوص ، خاویار را از کیسه تخمدان جدا می کنند.

فرآوری خاویار ضمن این که کاری بسیار ظریف و دقیق است و تنها خاویار سازان با تجربه قادر به انجام صحیح آن هستند ، ظرف چند دقیقه و تنها با مخلوط کردن خاویار با نمک انجام می شود. این مرحله از کار، حساس ترین بخش عمل آوری خاویار می باشد و کیفیت محصول نهایی به مهارت خاویار ساز در انجام صحیح این مرحله بستگی دارد.

خاویار عمل آوری شده را در قوطی های فلزی با ظرفیت 8/1 کیلویی ریخته و پس از هواگیری دستی ، به داخل سردخانه با دمای 3- درجه سانتیگراد منتقل می کنند.

به منظور آماده سازی خاویار برای ارائه به مصرف کنندگان نهایی ، خاویار را در ظروف دربسته شیشه ای اعلاء در اوزان 50،30و100 گرم بسته بندی و وکیوم کرده و هر ظرف را در یک لفاف کاغذی پیچیده و توسط نخ وپلمپ سربی ، صحت و اصالت آن را تضمین می کنند.روی لفاف کاغذی تاریخ تولید و مصرف ، نوع و رقم خاویار نیز درج می شود. لذا، خریداران باید در هنگام خرید خاویار به مشخصات فوق توجه کرده و کالای اصیل و واقعی را خریداری نمایند.


اقتصاد مقاومتی ،تولید - اشتغالدفتر مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
پایگاه اطلاع رسانی دولت
درگاه خدمات الکترونیکی دولت
وزارت جهاد کشاورزی
شرکت خدمات حمایتی کشاورزی
شرکت هواپیمایی خدمات ویژهسازمان خصوصی سازی
سازمان شیلات ایران
موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر
صفحه اول  |  مزایده و مناقصه  |  اساسنامه  |  اهداف و وظایف  |  خلاصه عملکرد  |  نمودار تشکیلاتی
تماس با ما  |  تکریم ارباب رجوع  |  نقشه سایت